Topiti untul cu ciocolata, la foc mediu amestecand des. Luati de pe foc, adaugati zaharul si ouale si amestecati pana se omogenizeaza. Incorporati fai
Topiti untul cu ciocolata, la foc mediu amestecand des. Luati de pe foc, adaugati zaharul si ouale si amestecati pana se omogenizeaza. Incorporati faina, nucile, vanilia si sarea. Compoziti obtinuta o intindeti in tava unsa, presarati cu,caramele. Coaceti in cuptorul incins 25-30 de minute.
Lasati sa se raceasca si taiati in patrate.

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii