Se amesteca margarina cu faina, se adauga galbenusurile, coniacul, smantana, sarea si laptele, si se framanta un aluat moale. Se intinde la o grosime
Se amesteca margarina cu faina, se adauga galbenusurile, coniacul, smantana, sarea si laptele, si se framanta un aluat moale. Se intinde la o grosime de un deget si se taie bucati cu formele dorite. Intr-un cuptor incalzit la 220 grade se prajesc pana devin crocanti.
Prajiturerele se servesc langa bere.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu capsuni
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDelicios, gustos, sanatos! Salata de cartofi cu peste afumat poate fi facuta in orice anotimp al anului, mai ales cand ne...
Salata de Cartofi si Peste Afumat (Reteta Video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii