Se amesteca bine untul cu zahar, oua si ghimbirul macinat. Praful de copt se amesteca cu faina si se framanta bine toate ingredientele. Se intinde alu
Se amesteca bine untul cu zahar, oua si ghimbirul macinat. Praful de copt se amesteca cu faina si se framanta bine toate ingredientele. Se intinde aluatul pe masa presarata cu faina si se taie in formele pe care le doriti dumneavoastra, iar apoi se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se baga la cuptorul incins si se coace la foc mic.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Prajituri caise

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii