Aceste mini prajituri in forma de oua de Paste sunt perfecte pentru sarbatoarea pascala. O textura fina de pandispan aromata, imbracate in glazura colorata si decorate dupa bunul plac.
Preparare blat:
1) Incalzim cuptorul la 350grade (mediu spre mic)
3) Cernem faina impreuna cu sarea si praful de copt
4) Batem untul cu zaharul aprox 3 minute
5) adaugam ouale unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare
6) adaugam o treime de faina, apoi jumatate din lapte, o alta treime apoi restul de lapte si incheiem cu faina
7) amestecam bicarbonatul cu lingura de faina
8) adaugam peste aluat
9) bagam la copt si gata cu blatul
Crema:
1) Se amesteca unul cu zaharul spuma
2) se dizolva nessul intr-o lingura de lapte/apa si se adauga pupin cate putin
3) se topeste ciocolata si se adauga peste unt
Blatul racit se face bucati bucatele, la propriu, si se adauga crema peste. Se amesteca bine cu mainile.
Se da forma de ou (puteti face si bomboane) si se decoreaza cu glazura de albus colorata dupa bunul plac.
Se lasa prajiturile oua dulci de Paste sa se intareasca glazura, se inteapa cu bete pentru acadele daca gasiti sau cu niste frigarui de lemn scurtate.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii