Prajiturile Piersicute sunt delicioase. Pentru a prepara aceste prajituri aveti nevoie de oua, zahar, margarina si gem de piersici.
Prajiturile Piersicute sunt delicioase. Pentru a prepara aceste prajituri se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devin spuma, se adauga coaja de lamaie si treptat, uleiul.La sfarsit se pune faina si praful de copt. Se formeaza cu mana bilute care se dau la copt pentru 10-15 minute intr-o tava unsa cu ulei. Dupa ce s-au racit putin se scobesc in interior (cu un cutit ascutit). Sfaramiturile se dau prin masina de tocat sau in robot si se amesteca cu margarina moale, gemul, esenta de rom, cacao si lapte pentru o crema tare. Se umple fiecare jumatate de biluta si apoi se lipesc una de cealalta.Se dau prin esenta colorata si apoi prin zahar tos
Prajiturile Piersicute se servesc a doua zi, cand s-au inmuiat putin.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzMda, am încercat să îmbin, tradiționalul cu noul ;) Și a ieșit ceva tareee buunnn ;) Dacă zmeișorii au dta...
Mini tarte cu chisalita din prune
Comentarii