Se topeste untul cu ciocolata pe bain-marie. Dupa ce s-a topit ciocolata se ia de pe bain-marie si se adauga faina, zaharul. Apoi se pun ouale pe rand
Se topeste untul cu ciocolata pe bain-marie.
Dupa ce s-a topit ciocolata se ia de pe bain-marie si se adauga faina, zaharul.
Apoi se pun ouale pe rand iar dupa fiecare ou se amesteca bine.
Se ia o forma de silicon si se umplu doar 3 forme, restul se umplu cu apa, asta pentru 3 portii.
Se da la cuptor 180C pentru 10-12 minute, pana formeaza o crusta.
Se pot adauga tot felul de arome
Reteta Prajiturica cu ciocolata care curge a fost propusa de Cristina
Alte retete: Tortul meu de duminica; Tort Foret noire (Tort Padurea Neagra)
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasolePentru o zi de post este o mancare excelenta, dar se poate adauga in compozitia umpluturii si carne, dupa cum prefera fiecare.
Dovleac umplut cu legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii