Migdalele uscate in cuptor se piseaza impreuna cu zaharul cubic. Se pun in amestec 3 albusuri nebatute si se freaca pentru a obtine o crema. Se bat i
Migdalele uscate in cuptor se piseaza impreuna cu zaharul cubic. Se pun in amestec 3 albusuri nebatute si se freaca pentru a obtine o crema. Se bat intr-un vas 5 albusuri cu 250 g zahar tos, pana se fac spuma tare. Se inglobeaza usor albusurile in crema de migdale si se pune compozitia cu cornetul, in tava tapetata, in mici gramajoare. Se stropesc cu putina apa si se tin la foc mic, timp de 25 de minute. Cand s-au copt, pricomigdalele se scot imediat din tava (cu cutitul) si se lasa la racit pe un gratar.
Se servesc reci.
Alte retete recomandate: Cornulete
Prajitura cu nuca
Prajitura cu mere
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii