Apa si zaharul se fierb sirop, se amesteca cu margarina, se adauga laptele praf si nuca de cocos, se amesteca bine, se lasa 2 – 3 ore sa se rac
Apa si zaharul se fierb sirop, se amesteca cu margarina, se adauga laptele praf si nuca de cocos, se amesteca bine, se lasa 2 – 3 ore sa se raceasca. (este ideal sa se pregateasca cu o zi inainte). Migdalele se oparesc si se curata de coaja, se lasa sa se zvinte. Din compozitia pregatita se formeaza bile in mijlocul carora se pune cate un sambure de migdala, se tavalesc prin nuca de cocos rasa. Dupa ce sunt gata, se mai pun pentru putin timp in frigider.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu capsuni cu frisca
Tort de capsuni
Sirop de capsuni
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeRobertel, Zmeul cel mic a intrat pe un modul de dietă iar cu această ocazie, testează și ajutoarele din CasaZmeilor!...
Supa crema din rosii, ardei kapia copt si quinoaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii