Rasfat cu ciocolata

Se aprinde cuptorul si se regleaza la foc potrivit. intr-un vas se topesc, pe baie de aburi, ciocolata imrepuna cu 170 gr margarina. Se da deoparte s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr ciocolata neagra menaj
  • 200 gr margarina
  • 100 gr praf de migdale
  • 3 oua
  • 120 gr zahar
  • esenta de rom
  • esenta de migdale

Mod de preparare

Se aprinde cuptorul si se regleaza la foc potrivit. intr-un vas se topesc, pe baie de aburi, ciocolata imrepuna cu 170 gr margarina. Se da deoparte si se adauga esenta de rom si esenta de migdale. in alt recipient se bat spuma ouale cu zaharul. Se adauga praful de migale si se amesteca totul bine, apoi se adauga si ciocolata topita si se omogenizeaza. In forma de copt blat de tort, cu diametrul de 24 cm, tapetata cu margarina se toarna compozitia. se da la cuptor, timp de aproximativ trei sferturi de ora, la foc mic.


Se scoate tava din cuptor, se lasa 10 minute sa se racoreasca apoi se scoate si se portioneaza.

Alte retete de prajituri:

Chec de mere Chec pufos Prajitura cu visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc