Se aprinde cuptorul si se regleaza la foc potrivit. intr-un vas se topesc, pe baie de aburi, ciocolata imrepuna cu 170 gr margarina. Se da deoparte s
Se aprinde cuptorul si se regleaza la foc potrivit. intr-un vas se topesc, pe baie de aburi, ciocolata imrepuna cu 170 gr margarina. Se da deoparte si se adauga esenta de rom si esenta de migdale. in alt recipient se bat spuma ouale cu zaharul. Se adauga praful de migale si se amesteca totul bine, apoi se adauga si ciocolata topita si se omogenizeaza. In forma de copt blat de tort, cu diametrul de 24 cm, tapetata cu margarina se toarna compozitia. se da la cuptor, timp de aproximativ trei sferturi de ora, la foc mic.
Se scoate tava din cuptor, se lasa 10 minute sa se racoreasca apoi se scoate si se portioneaza.
Alte retete de prajituri:
Chec de mere Chec pufos Prajitura cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii