Am curatat perele de coaja si le-am taiat feliute. Am tapetat o tava de jena cu unt peste care am presarat o lingura si jumatate de fructoza, apoi am
Am curatat perele de coaja si le-am taiat feliute. Am tapetat o tava de jena cu unt peste care am presarat o lingura si jumatate de fructoza, apoi am acoperit tot fundul tavii cu pere. Am dat tava la cuptor cam 10 minute pana s-au rumenit perele. intre timp am pregatit pandispanul:
am separat ouale si am batut albusurile bat, am amestecat galbenusurile cu jumatatea de lingura de fructoza ramasa si cu uleiul pana s-au omogenizat. am tunat in ploaie faina, taratele, praful de copt si galbenusurile peste albusurile batute spuma. dupa ce erau rumetite putin perele am turnat pandispanul deasupra. am lasat la cuptor 30 min la 180 grade si am intors tava. am taiat prajitura feliute, pentru servit si am pus-o inapoi in cuptor inca 10 minute, ca sa se coloreze mai mult perele si pentru ca marginile pandispanului sa devina crocante. (ultima faza e absolut optionala)
Se poate servi ca atare, ornata cu frisca, zahar pudra, ciocolata topita sau rasa.
Alte retete recomandate:
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniPlacinta rulata cu mere este o reteta de prajitura foarte delicioasa. Pentru aceasta reatata aveti nevoie de 1 kg mere, 3-4...
Placinta rulata cu mereM-am inspirat de la Simonacallas
Desert tort cu crema de sampanie
Comentarii