Rulada cu albus batut este simpla,. perfecta pentru musafiri. Ingredientele sunt: faina, unt, oua.
Rulada cu albus se face usor. Din toate se face un aluat: se amesteca faina cu untul, se adauga galbenusurile treptat cu un jumatate pahar zahar si faina cât cuprinde, ca sa se obtina un aluat potrivit de moale. Se intinde o foaie dreptunghiulara, se bat cele doua albusuri spuma cu restul de zahar, se adauga cateva nuci pisate. Se unge foaia, se ruleaza, se coace la foc potrivit.
Alte retete rulada recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii