Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana la dizolvare. Se adauga apoi 4 albusuri batute spuma si faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tape
Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana la dizolvare. Se adauga apoi 4 albusuri batute spuma si faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata si se coace la foc potrivit. Se oparesc nucile si alunele macinate cu laptele clocotit, se adauga zaharul, pesmetul si cafeaua. Se freaca bine ingredientele si se unge blatul fierbinte cu aceasta crema. Se ruleaza, iar deasupra se unge cu albusurile batute spuma, se presara cu zahar si se pune din nou la cuptor pentru 10-15 minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat Prajitura cu gem Prajitura snikers
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii