Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile,faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu
Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile,faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu hirtie.
Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plic si rece se amesteca cu un pachet de unt. Peste blat se pune crema, apoi cele doua banane si se ruleaza. Se da la rece.
Inainte de servire se imbraca in frisca.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii