Se bat albusele spuma tare cu zaharul. Se amesteca galbenusele cu ciocolata si sarea se incorporeaza usor albusele spuma, faina si praful de copt. Se
Se bat albusele spuma tare cu zaharul. Se amesteca galbenusele cu ciocolata si sarea se incorporeaza usor albusele spuma, faina si praful de copt. Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina si se coace 15-20 min la foc potrivit. Se scaote din tava pe un prosop tapetat cu zahar si se ruleaza. Se bate frisca.gelatina se dizolva in apa rece si se amesteca cu frisca batuta si piersicile taiate cuburi. Se pune umplutura pe foaie, se ruleaza si se da la rece.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii