Rulada cu ciocolata si piersici

Se bat albusele spuma tare cu zaharul. Se amesteca galbenusele cu ciocolata si sarea se incorporeaza usor albusele spuma, faina si praful de copt. Se

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 100 g ciocolata
  • 5 oua
  • 125 g zahar
  • sare
  • 125 g faina
  • Umplutura: 4 foi gelatina
  • 6 piersici din compot
  • 30 g zahar
  • 400 ml smantana

Mod de preparare

Se bat albusele spuma tare cu zaharul. Se amesteca galbenusele cu ciocolata si sarea se incorporeaza usor albusele spuma, faina si praful de copt. Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina si se coace 15-20 min la foc potrivit. Se scaote din tava pe un prosop tapetat cu zahar si se ruleaza. Se bate frisca.gelatina se dizolva in apa rece si se amesteca cu frisca batuta si piersicile taiate cuburi. Se pune umplutura pe foaie, se ruleaza si se da la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci