Rulada cu ciocolata si piersici

Se bat albusele spuma tare cu zaharul. Se amesteca galbenusele cu ciocolata si sarea se incorporeaza usor albusele spuma, faina si praful de copt. Se

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 100 g ciocolata
  • 5 oua
  • 125 g zahar
  • sare
  • 125 g faina
  • Umplutura: 4 foi gelatina
  • 6 piersici din compot
  • 30 g zahar
  • 400 ml smantana

Mod de preparare

Se bat albusele spuma tare cu zaharul. Se amesteca galbenusele cu ciocolata si sarea se incorporeaza usor albusele spuma, faina si praful de copt. Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina si se coace 15-20 min la foc potrivit. Se scaote din tava pe un prosop tapetat cu zahar si se ruleaza. Se bate frisca.gelatina se dizolva in apa rece si se amesteca cu frisca batuta si piersicile taiate cuburi. Se pune umplutura pe foaie, se ruleaza si se da la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori