Se amesteca nuca de cocos cu zaharul, laptele si se da in clocot. Se ia de pe foc, se lasa sa se racoreascasi apoi se amesteca cu biscuitii rupti in b
Se amesteca nuca de cocos cu zaharul, laptele si se da in clocot. Se ia de pe foc, se lasa sa se racoreascasi apoi se amesteca cu biscuitii rupti in bucati mici si romul.
Pentru crema se amesteca ingredientele cu mixerul sau robotul de bucatarie.
Se intinde cu sucitorul pe un celofan uns cu ulei. Se intinde crema si se ruleaza. Se tavaleste prin nuca de cocos si se pune la rece.
Se taie felii si se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii