Se amesteca nuca de cocos cu zaharul, laptele si se da in clocot. Se ia de pe foc, se lasa sa se racoreascasi apoi se amesteca cu biscuitii rupti in b
Se amesteca nuca de cocos cu zaharul, laptele si se da in clocot. Se ia de pe foc, se lasa sa se racoreascasi apoi se amesteca cu biscuitii rupti in bucati mici si romul.
Pentru crema se amesteca ingredientele cu mixerul sau robotul de bucatarie.
Se intinde cu sucitorul pe un celofan uns cu ulei. Se intinde crema si se ruleaza. Se tavaleste prin nuca de cocos si se pune la rece.
Se taie felii si se serveste rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii