Rulada cu crema cappuccino este o reteta de prajitura fina cu crema delicioasa. Aceasta reteta de rulada poate fi pregatita pentru orice ocazie festiva. Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta si faina. Se toarna compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt.
Se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta si faina. Se toarna compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt. Se coace 9-10 minute. Se rastoarna pe un servet umed si se ruleaza impreuna cu acesta. Se lasa sa se raceasca. Crema:
100 ml frisca se pun intr-un vas pe foc si se aduc la temperatura de fierbere. Se da vasul deoparte si se adauga ciocolata maruntita. Se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga restul de frisca si gelatina topita - separat pe baie de aburi. Se da crema obtinuta la rece pentru cel putin 4 ore, dupa care se scoate si se bate cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Se umple blatul racit cu crema cappuccino si se ruleaza.
Rulada cu crema cappuccino se pastreaza la frigider pana in momentul servirii. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSoacra mea a tăiat mai mulți pui și mi-a trimis o pungă cu pipote și ficăței. M-am gândit că cea mai bună ar...
Tocanita din pipote, ficatei de pui si ardei coptDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii