Rulada cu dulceata de casa este un dulce delicios, care se face foarte repede si in care puteti folosi orice fel de dulceata facuta in casa.
Separam albusurile de galbenusuri. Intr-un castron mai mare batem albusurile spuma tare, apoi adaugam zaharul lingura cu lingura, pana se termina. Mixam bine sa nu se simta zaharul in albus. Adaugam galbenusurile, uleiul, praful de sare si omogenizam cu o lingura. Turnam faina in ploaie si amestecam cu o lingura de jos in sus. Tapetam cu hartie de copt o tava, apoi turnam compozitia si nivelam usor. Dam la cuptor la foc mic. Scoatem tava si rulam intr-un prosop umed, eu am rulat direct in hartia de copt. Lasam sa se raceasca bine, apoi umplem rulada cu dulceata dupa preferinta.
Rulada cu dulceata de casa se serveste rece, cu zahar pudra presarat pe deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii