Rulada cu dulceata si budinca este un delicios desert pentru care puteti folosi orice fel de gem sau dulceata.
Rulada cu dulceata si budinca este un delicios desert pentru care puteti folosi orice fel de gem sau dulceata. Ouale se impart, iar albusul se bate spuma. Cand este spuma, se adauga 10 linguri de zahar (se poate pune si un plic de zahar vanilat si o esenta de lamaie pentru o arama delicioasa), 3 linguri de apa; se pun galbenusurile (daca se doreste se poate pune jumatate de lingurita de praf de copt stins cu otet), iar la sfarsit se pun 10 linguri de faina. Toata compozitia se toarna intr-o tava si se da la cuptor. Cand blatul este copt se scoate, se imparte in doua si ambele blaturi se intind pe o carpa umeda si se ruleaza. Se lasa asa circa 10 minute, se desfac si se ung cu gem. Budinca se prepara separat, se lasa sa se raceasca si se toarna peste cele doua rulade. Se orneaza cu bombonele colorate si se da la rece.
Rulada cu budinca si dulceata se serveste rece.
Mi-ar fi placut foarte mult sa coc blatul intr-o tava marca Kitchen Craft de la Kitchenshop.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii