Rulada cu dulceata si budinca este un delicios desert pentru care puteti folosi orice fel de gem sau dulceata.
Rulada cu dulceata si budinca este un delicios desert pentru care puteti folosi orice fel de gem sau dulceata. Ouale se impart, iar albusul se bate spuma. Cand este spuma, se adauga 10 linguri de zahar (se poate pune si un plic de zahar vanilat si o esenta de lamaie pentru o arama delicioasa), 3 linguri de apa; se pun galbenusurile (daca se doreste se poate pune jumatate de lingurita de praf de copt stins cu otet), iar la sfarsit se pun 10 linguri de faina. Toata compozitia se toarna intr-o tava si se da la cuptor. Cand blatul este copt se scoate, se imparte in doua si ambele blaturi se intind pe o carpa umeda si se ruleaza. Se lasa asa circa 10 minute, se desfac si se ung cu gem. Budinca se prepara separat, se lasa sa se raceasca si se toarna peste cele doua rulade. Se orneaza cu bombonele colorate si se da la rece.
Rulada cu budinca si dulceata se serveste rece.
Mi-ar fi placut foarte mult sa coc blatul intr-o tava marca Kitchen Craft de la Kitchenshop.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii