Se bat ouale cu zaharul, se adauga faina, praful de copt stins in prealabil in cateva picaturi de lamaie iar la urma uleiul, se coace in forma dreptun
Se bat ouale cu zaharul, se adauga faina, praful de copt stins in prealabil in cateva picaturi de lamaie iar la urma uleiul, se coace in forma dreptunghiulara unsa cu ulei si tapetata cu faina 10-15 minute la 180-200 grade C; cand o scoatem fierbinte din cuptor o rulam intr-un prosop umed, dupa racire o derulam, o insiropam cu siropul de zahar la care am adaugat esenta de vanilie sau rom si o ungem cu 12 lingurite din cantitatea de frisca, o rulam din nou si o decoram cu restul de frisca la care am adaugat lingura de cacao. Acelasi lucru se poate face inlocuind frisca cu gem sau fructe din compot iar pe deasupra pudram cu zahar vanilat.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaÎmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii