Galbenusurile se bat cu zahar, pana se fac o crema alba, se arunca faina, sare, arome. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile, se toa
Galbenusurile se bat cu zahar, pana se fac o crema alba, se arunca faina, sare, arome.
Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile, se toarna in tava si se baga aproximativ 10 minute la cuptor la 300-350 F.
Tava pe care o folosesc este de 35/20 cm. Aluatul il intind atat de gros cat sa nu se vada hartia de copt de dedesupt (cam 0.5 cm).
Cand e gata coapta pun dulceata si o rulez direct, in timp ce o rulez scot si hartia de copt.
Daca puneti crema rulati-o calda si lasati-o asa sa se raceasca, dupa ce s-a racit o desfaceti usor si puneti crema.
Pofta buna!
Reteta Rulada cu gem a fost propusa de babyca pe forum culinar.ro
Alte retete de rulade gasiti aici:
Rulada cu nuca si ciocolata,
Rulada cu ciocolata si piersici,
Rulada Budapesta
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii