Rulada cu gem

Galbenusurile se bat cu zahar, pana se fac o crema alba, se arunca faina, sare, arome. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile, se toa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu gem

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 grame zahar
  • 100 grame faina
  • un pic de sare
  • si aroma
  • gem sau crema

Mod de preparare

Galbenusurile se bat cu zahar, pana se fac o crema alba, se arunca faina, sare, arome.

Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile, se toarna in tava si se baga aproximativ 10 minute la cuptor la 300-350 F.

Tava pe care o folosesc este de 35/20 cm. Aluatul il intind atat de gros cat sa nu se vada hartia de copt de dedesupt (cam 0.5 cm).

Cand e gata coapta pun dulceata si o rulez direct, in timp ce o rulez scot si hartia de copt.

Daca puneti crema rulati-o calda si lasati-o asa sa se raceasca, dupa ce s-a racit o desfaceti usor si puneti crema.
Pofta buna!

Reteta Rulada cu gem a fost propusa de babyca pe forum culinar.ro

Alte retete de rulade gasiti aici:

Rulada cu nuca si ciocolata,

Rulada cu ciocolata si piersici,

Rulada Budapesta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori