Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se pun albusurile batute spuma, se amesteca usor adaugind faina, putin cite putin. Se toarna comp
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se pun albusurile batute spuma, se amesteca usor adaugind faina, putin cite putin. Se toarna compozitia in strat uniform intr-o tava de copt dreptunghiulara, unsa cu unt si presarata cu faina si se coace la foc potrivit. Se incearca cu paiul. Cind este gata se scoate pe un fund de lemn acoperit cu un servet muiat in apa si bine stors, se unge repede cu marmelada sau cu dulceata, se ruleaza strins si se lasa invelita in servetul ud citeva minute, apoi se inveleste rulada intr-un servet uscat si se lasa astfel 2-3 ore. Se aseaza pe un platou lung si se pudreaza abundent cu zahar pudra
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii