Simpla si delicioasa!
Se mixeaza albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul, pana se intaresc ca bezeaua. Galbenusurile se freaca cu uleiul si esenta apoi se incorporeaza in albus. Se adauga si faina turnata in ploaie.
In tava tapetata cu hartie pentru copt se adauga aluatul pentru blat si se coace cca 20 de minute. Dupa ce s-a copt, se scoate din tava blatul copt si se desprinde de hartie cu lama unui cutit, apoi se intoarce, tot pe hartie, cu josul in sus si se lasa sa se raceasca bine.
Se mixeaza mascarpone cu frisca si zaharul vanilat si la sfarsit, cand compozitia devine cremoasa, se adauga si dulceata din coji de portocala,adaugata cate o lingura apoi urmatoare dupa incorporarea in compozitie celei dinainte. Se unge dosul blatului de rulada cu crema, apoi se ruleaza strans,ajutandu-ne de hartia de copt ,se da la rece 30 de minute apoi se decoreaza cu frisca,feliutele de mandarina si bucatele de coaja de portocala din dulceata.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii