mod de preparare
Se mixeaza albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul, pana se intaresc ca bezeaua. Galbenusurile se freaca cu uleiul si esenta apoi se incorporeaza in albus. Se adauga si faina turnata in ploaie.
In tava tapetata cu hartie pentru copt se adauga aluatul pentru blat si se coace cca 20 de minute. Dupa ce s-a copt, se scoate din tava blatul copt si se desprinde de hartie cu lama unui cutit, apoi se intoarce, tot pe hartie, cu josul in sus si se lasa sa se raceasca bine.
Se mixeaza mascarpone cu frisca si zaharul vanilat si la sfarsit, cand compozitia devine cremoasa, se adauga si dulceata din coji de portocala,adaugata cate o lingura apoi urmatoare dupa incorporarea in compozitie celei dinainte. Se unge dosul blatului de rulada cu crema, apoi se ruleaza strans,ajutandu-ne de hartia de copt ,se da la rece 30 de minute apoi se decoreaza cu frisca,feliutele de mandarina si bucatele de coaja de portocala din dulceata.
Pofta buna!
Incearca si Prajitura cu mere - reteta bunicii
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocala" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe