Foile: Se fierbe laptele cu zaharul si cacaoa pana dau in clocot. Se ia vasul de pe foc si se adauga biscuitii dati prin masina, amestecand bine pana
Foile: Se fierbe laptele cu zaharul si cacaoa pana dau in clocot. Se ia vasul de pe foc si se adauga biscuitii dati prin masina, amestecand bine pana se omogenizeaza. Se lasa compozitia sa se raceasca, apoi se intinde pe o folie de celofan.
Se pregateste crema astfel: se freaca untul spuma cu zaharul pudra, apoi nuca de cocos si se amesteca pana se omogenizeaza. Se intinde crema peste foaia de cacao, apoi se ruleaza cu grija si se da prajitura la frigider.
Se taie felii

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii