1. Se incinge cuptorul la 200 °C 2. Se separa ouale. Se bat galbenusurile cu 50 g zahar. Galbenusurile se bat cu 50 g zahar si 1 lingura apa fierbi
1. Se incinge cuptorul la 200 °C
2. Se separa ouale. Se bat galbenusurile cu 50 g zahar. Galbenusurile se bat cu 50 g zahar si 1 lingura apa fierbinte; se inglobeaza albusul batut si faina amestecata cu praf de copt.
3. Compozitia se asaza intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt si se coace 10 min.
4. Foaia de pandispan se rastoarna pe un prosop presarat cu 20 g zahar. Se umezeste putin hartia de fund si se desprinde usor. Se ruleaza foaia in prosop si se lasa sa se raceasca.
5. Se inmoaie gelatina.
6. Se curata si se taie cuburile.
7. Se paseaza 150 g capsuni cu 30 g zahar si suc de lamaie; se incalzeste pireul si se dizolva inauntru gelatina. Se lasa sa se raceasca.
8. Cand compozitia incepe sa se intareasca, se inglobeaza frisca batuta si cuburile de capsuni.
9. Se deruleaza blatul si se unge cu crema de capsuni; se ruleaza la loc si se da la frigider 2 ore.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii