Rulada de post se prepara foarte usor si este un desert foarte bun. Aveti nevoie de 400 g biscuiti.
Pentru rulada de post, se pune la fiert apa, zaharul, margarina si cacaoa. Dupa ce a fiert, se da la o parte si se pun biscuitii macinati, se amesteca bine pana devine ca o coca vartoasa, apoi se imparte in doua si se intinde cu mana pe doua coli de celofan sau nylon. Separat facem crema din margarina, zahar pudra, nuca de cocos si vanilie, dupa care o impartim in doua pentru a unge blaturile de pe celofan. La final, rulam strans si o punem la frigider pentru a se intari.
Rulada de post se serveste felii dupa ce s-a intarit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii