Rulada de post

Rulada de post se prepara foarte usor si este un desert foarte bun. Aveti nevoie de 400 g biscuiti.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g biscuiti
  • 300 g apa
  • 200 g zahar
  • 100 g cacao si
  • 150 g margarina
  • Crema:
  • 200 g zahar
  • 200 g margarina
  • 100 g nuca de cocos si
  • vanilie.

Mod de preparare

Pentru rulada de post, se pune la fiert apa, zaharul, margarina si cacaoa. Dupa ce a fiert, se da la o parte si se pun biscuitii macinati, se amesteca bine pana devine ca o coca vartoasa, apoi se imparte in doua si se intinde cu mana pe doua coli de celofan sau nylon. Separat facem crema din margarina, zahar pudra, nuca de cocos si vanilie, dupa care o impartim in doua pentru a unge blaturile de pe celofan. La final, rulam strans si o punem la frigider pentru a se intari.


Rulada de post se serveste felii dupa ce s-a intarit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci