Se amesteca nuca, zaharul, cacao, esenta si cele 4 oua. Se intind pe o folie de celofan exact ca si o foaie de prajitura. Crema: galbenusurile se fre
Se amesteca nuca, zaharul, cacao, esenta si cele 4 oua. Se intind pe o folie de celofan exact ca si o foaie de prajitura.
Crema: galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si esenta, separat se freaca margarina, se adauga din spuma de galbenusuri in cea de margarina cate o lingura, se mixeaza pina ce se termina. Crema se-ntinde peste foaia de nuca si se ruleaza strans. Se lasa la rece in celofan 3-4 ore.
Se taie felii doar cat este necesar, ea fiind cruda se topeste usor:)

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii