Rulada simpla cu branza se poate face cu ocazia unui meniu festiv. Ingredientele sunt: faina, oua, branza, smantana.
Rulada cu branza este un aperitiv gustos. Reteta se face astfel: punem pe foc o cratita in care topim margarina. Cand este topita se adauga 10 linguri de faina. Se amesteca bine, se stinge cu un litru de lapte dupa care se fierbe compozitia. Se ia de pe foc si se adauga galbenusurile pe rand, apoi albusurile batute spuma. Se coace in tava unsa, bine tapetata 15-20 minute. Se scoate, se ruleaza pe un servet ud. Se lasa sa se raceasca. Se unge cu smantana, se pune branza, se ruleaza din nou, se unge cu smantana si se razaleste pe deasupra branza.
Alte aperitive recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii