Rulada simpla cu branza se poate face cu ocazia unui meniu festiv. Ingredientele sunt: faina, oua, branza, smantana.
Rulada cu branza este un aperitiv gustos. Reteta se face astfel: punem pe foc o cratita in care topim margarina. Cand este topita se adauga 10 linguri de faina. Se amesteca bine, se stinge cu un litru de lapte dupa care se fierbe compozitia. Se ia de pe foc si se adauga galbenusurile pe rand, apoi albusurile batute spuma. Se coace in tava unsa, bine tapetata 15-20 minute. Se scoate, se ruleaza pe un servet ud. Se lasa sa se raceasca. Se unge cu smantana, se pune branza, se ruleaza din nou, se unge cu smantana si se razaleste pe deasupra branza.
Alte aperitive recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii