Pentru ruladele mici, 6 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar, apoi se adauga pe rand galbenusurile.
Pentru ruladele mici, 6 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar, apoi se adauga pe rand galbenusurile si 6 linguri de faina, coaja de lamaie si putina sare. Se coace in tava tapetata cu hartie si unsa cu ulei. Dupa ce s-a copt, se ruleaza cu tot cu hartie pana se raceste, apoi se dezlipeste si, in final, se umple cu bagheta de cacao si crema de lamaie.
Ruladele mici se servesc cu crema de lamaie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii