Pentru ruladele mici, 6 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar, apoi se adauga pe rand galbenusurile.
Pentru ruladele mici, 6 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar, apoi se adauga pe rand galbenusurile si 6 linguri de faina, coaja de lamaie si putina sare. Se coace in tava tapetata cu hartie si unsa cu ulei. Dupa ce s-a copt, se ruleaza cu tot cu hartie pana se raceste, apoi se dezlipeste si, in final, se umple cu bagheta de cacao si crema de lamaie.
Ruladele mici se servesc cu crema de lamaie.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCeapa este un ingredient foarte gustos care confera multa savoare, dulceata si aroma mancarurilor. Daca nu ati pregatit pana...
Tocanita de ceapaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii