Rulourile cu creme diferite sunt delicioasa si usor de facut. Aveti nevoie de 300 g faina, 150 g unt sau margarina.
Pentru rulourile cu creme diferite, totul se amesteca pana se obtine o coca, apoi se intinde pe planseta cu sucitorul si se taie fasii de 1 cm – 1,5 cm grosime, apoi se ruleaza pe cornet. Dupa ce s-au rulat toate, se ung cu ou si se coc la cuptorul incins la temperatura de 240 de grade, apoi se coc timp de 20 de minute. La sfarsit, dupa ce s-au racit, se umplu cu diverse creme.
Rulourile cu creme diferite se pot servi cu frisca.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii