Inmuiem drojdia in lapte, frecam untul cu faina, adaugam zaharul si framantam intregul amestec si il punem la dospit. Cand e gata, framantam aluatul s
Inmuiem drojdia in lapte, frecam untul cu faina, adaugam zaharul si framantam intregul amestec si il punem la dospit. Cand e gata, framantam aluatul si il intindem. Presaram zahar brun si fructe confiate pe aluat. Presaram pe fructe scortisoara, nuci macinate, cuisoare. Rulam aluatul, il taiem in felii de doua degete pe care le coacem intr-o tava unsa 40 de minute in cuptor la 185 de grade C. Dupa ce se racesc presaram zahar pudra deasupra.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu mere
Placinta cu mere
Tort mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii