Rulouri cu gem

Rulourile cu gem sunt simplu de facut. Va trebuie 150 g branza de vaci, 150 g unt, 150 g faina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g branza de vaci
  • 150 g unt
  • 150 g faina
  • 250 g zahar
  • un varf de lingurita de bicarbonat si
  • un praf de sare.

Mod de preparare

Pentru rulourile cu gem se framanta toate la un loc, apoi se face o foaie, se taie patrate care se umplu cu gem, se ung cu ou, dupa care se coc la foc potrivit.


Rulourile cu gem se pot servi cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci