Pentru rulourile cu mere sau magiun, dintr-un pachet de margarina, o cana de faina, esenta de rom si putina sare se framanta un aluat potrivit.
Pentru rulourile cu mere sau magiun, dintr-un pachet de margarina, o cana de faina, esenta de rom si putina sare se framanta un aluat potrivit. Din 2 cani de faina, 3 linguri de ulei, o lingura de otet, sare si apa cat cuprinde se face un alt aluat. Se face un aluat ca pentru taitei, intindem o foaie peste care punem primul aluat, rulam si dam la frigider timp de 3-4 ore, apoi luam cate o bucata, intindem foaie si facem cornulete sau bastonase rulate. Se coc la foc potrivit, apoi se dau prin zahar pudra. Merele se curata, sunt rase pe razatoare si apoi calite in unt si mirodenii.
Rulourile cu mere sau magiun se servesc dupa ce s-au racit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii