Aluatul pentru rulourile delicioase cu mere, se face ca sa fie moale la mana, apoi se face foaie, se taie fasii si se adauga umplutura din mere.
Aluatul pentru rulourile delicioase cu mere, se face ca sa fie moale la mana, apoi se face foaie, se taie fasii si se adauga umplutura din mere. Se taie segmente groase de sase pana la sapte centimetri, care se coc in tava neunsa, iar apoi cat sunt calde, se dau prin pudra de zahar si prin vanilie.
Rulourile delicioase cu mere se servesc pudrate cu zahar.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii