Salam de biscuiţi reţetă, In timpul fierberii laptelui se pune pachetul de margarina cu zaharul si se amesteca pana se topeste. Se da vasul deoparte de pe foc si se pune cacaoa
In timpul fierberii laptelui se pune pachetul de margarina cu zaharul si se amesteca pana se topeste. Se da vasul deoparte de pe foc si se pune cacaoa si se amesteca pana se dizolva bine, dupa care se mai da o data in clocot. La sfarsit se adauga esenta de rom si se amesteca lichidul.
Separat, intr-un vas mai mare se rup biscuitii bucati potrivite se taie rahatul si apoi lichidul fierbinte se rastoarna peste biscuiti si rahat(se pot pune si stafide) si se ameteca bine. Aceasta compozie se separa din ochi in 3 coli de celofan si se da forma unui salam care se pune la frigider pana a doua zi.
Este un desert delicios, mai ales la cafeaua de dimineata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii