Se da nuca prin masina de tocat apoi se amesteca cu o cana de zahar si scortisoara. Se desfac cate 2 foi de placinta si se ung cu putin ulei, se presa
Se da nuca prin masina de tocat apoi se amesteca cu o cana de zahar si scortisoara. Se desfac cate 2 foi de placinta si se ung cu putin ulei, se presara nuca pe toata suprafata foilor si se ruleaza. Se aseaza toate rulourile in tava, se taie in bucati potrivite si se dau la cuptor la foc potrivit. Din zaharul ramas si apa se fierbe un sirop din care se toarna jumatate in tava cand s-au rumenit foile si se dau din nou la cuptor. Siropul ramas se toarna la sfarsit avand grija sa nu scada complet.
Ca desert.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii