Se da nuca prin masina de tocat apoi se amesteca cu o cana de zahar si scortisoara. Se desfac cate 2 foi de placinta si se ung cu putin ulei, se presa
Se da nuca prin masina de tocat apoi se amesteca cu o cana de zahar si scortisoara. Se desfac cate 2 foi de placinta si se ung cu putin ulei, se presara nuca pe toata suprafata foilor si se ruleaza. Se aseaza toate rulourile in tava, se taie in bucati potrivite si se dau la cuptor la foc potrivit. Din zaharul ramas si apa se fierbe un sirop din care se toarna jumatate in tava cand s-au rumenit foile si se dau din nou la cuptor. Siropul ramas se toarna la sfarsit avand grija sa nu scada complet.
Ca desert.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii