Se freaca zaharul cu galbenusurile pina se obtine o crema, se adauga apoi, amestecind mereu, coaja de lamiie, zeama de lamiie si pesmetul, la urma alb
Se freaca zaharul cu galbenusurile pina se obtine o crema, se adauga apoi, amestecind mereu, coaja de lamiie, zeama de lamiie si pesmetul, la urma albusurile batute spuma. Se pune compozitia in forma de savarina. Se coace la foc potrivit, apoi se insiropeaza cu un sirop facut din zahar, apa si rom. Dupa ce se raceste, se umple golul din mijloc cu frisca (se poate garnisi punind peste frisca citeva visine sau alte fructe din dulceata).

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii