Savarinele cu jeleu sunt prajituri delicioase cu frisca. Se amesteca drojdia cu faina, zaharul si praful de sare. Se adauga ouale intregi, laptele si se amesteca totul bine.
Savarinele cu jeleu sunt prajituri delicioase cu frisca. Se amesteca drojdia cu faina, zaharul si praful de sare. Se adauga ouale intregi, laptele si se amesteca totul bine. Se ung formele si se pune din compozitie cca 1 lingura si jumatate, apoi se lasa sa creasca 30 minute.
Se da tava la cuptor cca 20 minute.
Se lasa sa se raceasca bine dupa care se taie un capacel mic.
Siropul-se amesteca apa cu zaharul si se lasa sa fiarba pana se topeste. Adaugam esenta. Dupa ce s-au racit, insiropam bine savarinele.
Batem bine frisca cu zaharul. Umplem fiecare savarina cu frisca, fiecare capacel il ungem cu tort jelle pregatit conform instructiunilor de pe plic, adaugam un mot de frisca. Dam la frigider minim 2 ore(sunt mai bune a 2 zi)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii