Pentru scoici se face un aluat potrivit, care se imparte in cinci parti egale. Este un desert delicios.
Pentru scoici se face un aluat potrivit, care se imparte in cinci parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul si se stropeste cu cate 50 g margarina topita, dupa care se lasa timp de 2 ore la rece sau de seara pana dimineata. Crema - 4 albusuri si 300 g zahar se bat bezea, impreuna cu zeama de la o lamaie. Se intinde foaie si se taie sub forma de patrate, ca la coltunasi. Pe mijlocul patratului, se pune cate o lingurita de bezea si o bucatica de nuca sau un cubulet de rahat. Se unesc colturile laterale si se da forma unei barcute sau scoici.
Scoicile se pot servi reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii