Se topeste untul, se adauga apa la 37 grade si drojdia bucatele. Se amesteca, iar apoi se adauga si restul ingredientelor si se omogenizeaza cu mixeru
Se topeste untul, se adauga apa la 37 grade si drojdia bucatele. Se amesteca, iar apoi se adauga si restul ingredientelor si se omogenizeaza cu mixerul.
Se lasa aluatul intr-un vas acoperit cu un prosop 30 min. Aluatul se taie in 10 bucati, din care se fac bilute rotunde.
Se pun pe o farfurie la crescut 30 min, dupa care se ung cu oua sau cu frisca de soia. Se lasa 15 min la 225 grade.
Se scot si dupa ce se racesc se taie 1/3 superioara si se scoate miezul. Se amesteca apoi cu martipan (cantitatea de martipan trebuie sa fie egala cu cea de miez). Se pune compozitia rezultata inapoi in piinita. Deasupra se pune frisca. Se pune capacul taiat peste frisca.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii