Se topeste untul, se adauga apa la 37 grade si drojdia bucatele. Se amesteca, iar apoi se adauga si restul ingredientelor si se omogenizeaza cu mixeru
Se topeste untul, se adauga apa la 37 grade si drojdia bucatele. Se amesteca, iar apoi se adauga si restul ingredientelor si se omogenizeaza cu mixerul.
Se lasa aluatul intr-un vas acoperit cu un prosop 30 min. Aluatul se taie in 10 bucati, din care se fac bilute rotunde.
Se pun pe o farfurie la crescut 30 min, dupa care se ung cu oua sau cu frisca de soia. Se lasa 15 min la 225 grade.
Se scot si dupa ce se racesc se taie 1/3 superioara si se scoate miezul. Se amesteca apoi cu martipan (cantitatea de martipan trebuie sa fie egala cu cea de miez). Se pune compozitia rezultata inapoi in piinita. Deasupra se pune frisca. Se pune capacul taiat peste frisca.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaCe poate fi mai bun decat un pranz delicios, servit in familie si pe placul tuturor? Si cand vezi ca se mananca si ultima...
Friptura de porc cu legume si orezDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii