Margarina se tine la temperatura camerei pana se inmoaie si se amesteca impreuna cu 7 linguri de faina pana se omogenizeaza. Intr-un vas se pun apa, s
Margarina se tine la temperatura camerei pana se inmoaie si se amesteca impreuna cu 7 linguri de faina pana se omogenizeaza. Intr-un vas se pun apa, sarea si uleiul si se amesteca pana se dizolva sarea. Se adauga faina si se framanta pana se formeaza o coca de consistenta potrivita, spre tare. Se presara faina pe planseta, se intinde o foaie de aproximativ 5 mm grosime peste care se intinde margarina amestecata cu faina in strat uniform. Se ruleaza aluatul si se introduce la frigider pentru 30-40 minute. Se scoate din frigider si se intinde o foaie de 5-7 mm grosime, se taie fasii de aproximativ 1,5-2 cm latime, cu o lungime de 14-15 cm. Se prind capetele fasiilor, se rasucesc de cateva ori formandu-se o spirala care se trece prin susan. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Tava se introduce in cuptorul incins la 200C,pentru 10-15 minute.
Se serveste pe platou sau farfuriute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii