Stelute cu scotisoara

Se macina migdalele, se bat albusurile si se amesteca cu celelalte ingrediente. Eventual se mai adauga putina scoritsoara. Se framanta aluatul, se tai

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g migdale
  • 100 g miere
  • 2 albusuri
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1 lingurita scortisoara

Mod de preparare

Se macina migdalele, se bat albusurile si se amesteca cu celelalte ingrediente. Eventual se mai adauga putina scoritsoara. Se framanta aluatul, se taie in forme de stelute si se lasa la uscat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci