Din faina apa si sare se face un aluat care se bate bine apoi se lasa la odihnit. Se intind foi subtiri care se lasa sa se usuce bine. Se taie patrate
Din faina apa si sare se face un aluat care se bate bine apoi se lasa la odihnit. Se intind foi subtiri care se lasa sa se usuce bine. Se taie patrate egale care se stropesc cu unt cald dar nu fierbinte. Se suprapun mai multe foi, se pun merele si se ruleaza. Merele se rad si se calesc putin in tigaia fara grasime. Se lasa sa se racesca si se amesteca cu zaharul, scortisoara si stafidele. Strudelul se pune la copt in tava tapetata cu hartie. Se coace la foc potrivit. Rece se pudreaza cu zahar pudra.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleO reteta delicioasa si aromata de Baclava care se face foarte usor si rapid
Baclava turceasca (reteta video)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii