Se pun visinele intr-un castron cu zahar. Se intinde foaia de placinta, se stropeste cu unt topit, se presara cu pesmet. Se pun visinele, scurse de
Se pun visinele intr-un castron cu zahar. Se intinde foaia de placinta, se
stropeste cu unt topit, se presara cu pesmet. Se pun visinele, scurse de
zeama, peste toata suprafata, apoi se ruleaza, se tiae bucati de lungimea
tavii si se pun in tava unsa cu unt. Se coc la cuptor timp de o ora. Cind
sint gata, bucatile se pudreaza cu zahar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii