Se pun visinele intr-un castron cu zahar. Se intinde foaia de placinta, se stropeste cu unt topit, se presara cu pesmet. Se pun visinele, scurse de
Se pun visinele intr-un castron cu zahar. Se intinde foaia de placinta, se
stropeste cu unt topit, se presara cu pesmet. Se pun visinele, scurse de
zeama, peste toata suprafata, apoi se ruleaza, se tiae bucati de lungimea
tavii si se pun in tava unsa cu unt. Se coc la cuptor timp de o ora. Cind
sint gata, bucatile se pudreaza cu zahar.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii