Se amesteca ingredientele pentru aluat si se lasa 30 min sa se odihneasca. Se separa ouale, albusele se bat spuma tare. Untul, zaharul, sucul de la o
Se amesteca ingredientele pentru aluat si se lasa 30 min sa se odihneasca. Se separa ouale, albusele se bat spuma tare. Untul, zaharul, sucul de la o lamaie si galbenusurile se amesteca pana avem o masa cremoasa. Quark-ul se amesteca cu smantana si praful de budinca apoi se incorporeaza in masa de galbenuri. Se adauga albusurile spuma tare, stafidele si merele. Se pune compozitia pe foaia de aluat intinsa si se ruleaza. Se pune la copt. Dupa 20 min se unge cu unt lichid si se continua coacerea. Dupa alte 20 min se repeta operatia.
Rece se presara cu zahar pudra si se taie felii potrivite.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii