Tarta cu ananas si piersici este un delicios desert cu fructe pe care il puteti face si la ocazii festive.
Tarta cu ananas si piersici este un delicios desert cu fructe pe care il puteti face si la ocazii festive.
Se face mai intai aluatul de tarta.Pentru asta trebui sa scoateti din timp ingredientele. Untul la temperatura camerei se taie cubulete si se pune intr-un castron, peste faina. Se adauga oul si galbenusul, sarea si zaharul vanilat si se amesteca rapid,dupa care se infoliaza aluatul si se da la rece.
In acest timp pregatim crema. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, laptele si faina si se pun la foc mic, pana cand capata consistenta. Cand se ingroasa se ia de pe foc si se adauga vanilia.
Fructele se taie bucati.
Blatul se pune la copt intr-o forma tapetata cu hartie si se acopera cu boabe de fasole. Se coace asa aproximativ 25 minute sa nu creasca la mijloc. Il lasam al racit apoi aduagam crema de galbenusuri si peste punem fructele.
Se da la frigider.
Tarta cu ananas si piersici este un desert delicios ce poate fi pregatit cu orice fructe aveti la indemana. Se serveste la desert impreuna cu o cafea sau o bautura racoritoare.
Pentru blat avem nevoie de o forma de tarta in forma de inima de la Kitchen Shop.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii