Se ung usor cu ulei 12 forme mici de tarta. Se tapeteaza cu aluat si se acopera cu folie de aluminiu. Peste folie, se pun in fiecare tarta cate 8-10
Se ung usor cu ulei 12 forme mici de tarta. Se tapeteaza cu aluat si se acopera cu folie de aluminiu. Peste folie, se pun in fiecare tarta cate 8-10 boabe de fasole uscata. Se coc in cuptorul incins, cca 10 minute. Se curata bananele, se taie rondele si se coc 5 minute in cuptorul incins, pe o tava unsa cu ulei sau margarina. Se pun felii de banana in fiecare tarta coapta, se acopera cu gem usor incalzit (cat sa fie ceva mai moale) si se presara nuci tocate.
Se servesc calde sau reci.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu gem de caise
Chec pufos
Tarte cu fructe

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii