Se ung usor cu ulei 12 forme mici de tarta. Se tapeteaza cu aluat si se acopera cu folie de aluminiu. Peste folie, se pun in fiecare tarta cate 8-10
Se ung usor cu ulei 12 forme mici de tarta. Se tapeteaza cu aluat si se acopera cu folie de aluminiu. Peste folie, se pun in fiecare tarta cate 8-10 boabe de fasole uscata. Se coc in cuptorul incins, cca 10 minute. Se curata bananele, se taie rondele si se coc 5 minute in cuptorul incins, pe o tava unsa cu ulei sau margarina. Se pun felii de banana in fiecare tarta coapta, se acopera cu gem usor incalzit (cat sa fie ceva mai moale) si se presara nuci tocate.
Se servesc calde sau reci.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu gem de caise
Chec pufos
Tarte cu fructe
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Ideal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeSe pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se...
Sos „Robert"Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii