Se zdrobesc biscuitii pana devin ca o faina. Untul se topeste (sa nu se arda) si se amesteca incet, incet cu biscuitii, pana se formeaza o masa compac
Se zdrobesc biscuitii pana devin ca o faina.
Untul se topeste (sa nu se arda) si se amesteca incet, incet cu biscuitii, pana se formeaza o masa compacta. Masa se intinde intr-un vas pentru cuptor.
Branza se amesteca cu cele 3 galbenusuri, cu zaharul si esenta de vanilie. Se amesteca pana devine o masa compacta si se adauga stafidele.
Se adauga branza peste masa de biscuiti si se da la cuptor o ora la 120- 150 de grade.
La final se poate pune o glazura de ciocolata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii