Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga branza si se amesteca bine. Dupa ce s-a omogenizat bine, ATENTIE sa nu aiba
Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga branza si se amesteca bine.
Dupa ce s-a omogenizat bine, ATENTIE sa nu aiba cocoloase, se adauga albusurile si mai apoi si laptele (eu am trecut la robot ca se se omogenizeze bine).
Important: se pune intr-o tava cu fundul demontabil, sau daca nu aveti asa ceva, atunci puneti o folie de aluminiu in tava. Tava mea are un diametru de 24 cm.
Se da la cuptor cam 30-40 de minute la o temperatura de aprox.160 de grade.
Se scoate cand e aurie pe deasupra. Cand o scoateti la aer se va desumfla putin.
O lasati sa se raceasca putin, o scoateti din forma si o acoperiti cu gem de zmeura, sau de capsuni daca vreti.
Se da la frigider pentru cateva ore si abia apoi se serveste.
Pofta buna!
Reteta Tarta cu branza a fost propusa de newchef pe forum culinar.ro
Alte retete cu branza gasiti aici:
Papanasi de branza dulce si gris,
Prajitura cu branza dulce de vaca,
Tort cu crema de branza si chocolate fudge

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii