Tarta cu ciocolata este un desert delicios care se face din 150 g ciocolata menaj, 3 linguri de cacao. Urmareste reteta de tarta si vei fi surprins cand vei vedea cat de repede se prepara.
Tarta cu ciocolata se face din 150 g ciocolata menaj, 3 linguri de cacao si o cana de cafea lichida, care se amesteca bine si se fierb timp de 2 minute. Se bat spuma 4 albusuri cu 100 g zahar. in ciocolata topita se adauga 4 galbenusuri si amestecam incet pana se omogenizeaza, apoi adaugam si albusurile batute spuma si mestecam incet. Se coace in forme mici tapetate cu hartie. Punem compozitie de un centimetru si dam la copt timp de 6 minute, apoi peste tarta coapta, mai punem un strat de un centimetru grosime si lasam la copt timp de 8 minute. Dupa aceea, o scoatem din forma si o punem pe o farfurie decorata cu un sos de vanilie, facut din 200 ml de lapte, 100 g zahar, 2 galbenusuri, o lingura de faina, 1 plic de vanilie. Se amesteca toate la un loc si se fierb la Bain-Marie pana se ingroasa putin.
Tarta cu ciocolata se serveste cu sos de vanilie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii