Tarta cu ciocolata este un desert delicios care se face din 150 g ciocolata menaj, 3 linguri de cacao. Urmareste reteta de tarta si vei fi surprins cand vei vedea cat de repede se prepara.
Tarta cu ciocolata se face din 150 g ciocolata menaj, 3 linguri de cacao si o cana de cafea lichida, care se amesteca bine si se fierb timp de 2 minute. Se bat spuma 4 albusuri cu 100 g zahar. in ciocolata topita se adauga 4 galbenusuri si amestecam incet pana se omogenizeaza, apoi adaugam si albusurile batute spuma si mestecam incet. Se coace in forme mici tapetate cu hartie. Punem compozitie de un centimetru si dam la copt timp de 6 minute, apoi peste tarta coapta, mai punem un strat de un centimetru grosime si lasam la copt timp de 8 minute. Dupa aceea, o scoatem din forma si o punem pe o farfurie decorata cu un sos de vanilie, facut din 200 ml de lapte, 100 g zahar, 2 galbenusuri, o lingura de faina, 1 plic de vanilie. Se amesteca toate la un loc si se fierb la Bain-Marie pana se ingroasa putin.
Tarta cu ciocolata se serveste cu sos de vanilie.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii