Tarta cu crema de nuci si coacaze rosii este un deliciu culinar. Acum gasiti coacaze rosii proaspete, asa ca nu mai asteptati si preparati aceasta reteta culinara.
Aluat:
Se mixeaza untul cu zaharul, esenta si galbenusul de ou, pana se obtine o crema uniforma. Se adauga faina si se uniformizeaza, iar la final se pune laptele. Se strange aluatul intr-o bila, se pune in folie alimentara si se lasa la frigider pentru 2 ore.
Crema:
Se mixeaza untul cu zaharul, esenta si oul. Se adauga nucile macinate. Crema se lasa la frigider pentru 20 minute.
Asamblarea:
Se intinde aluatul in foaie rotunda si se pune intr-o forma tapetata cu hartie de copt, imbracand si peretii pana la jumatate. (Diametru forma – 20 cm). Se intinde crema si se niveleaza. Deasupra se pun coacazele rosii, spalate si fara codite.
Se incinge cuptorul la 180 grade si se coace tarta timp de 20-25 minute. Se lasa sa se raceasca in tava, apoi se poate taia.
Tarta cu crema de nuci si coacaze rosii se serveste ca atare, pudrata cu zahar sau alaturi de o cupa cu inghetata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaZilele trecute am avut bucuria sa primesc niste produse din Camara Bunatati din natura..Am desfacut pachetelul si am...
Pancakes cu dulceata de mureDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii